STREGER OG FARVER. EN BLOG OM TEGNING OG MALING

STREGER OG FARVER. EN BLOG OM TEGNING OG MALING

Hvordan kan du lave mega fede professionelle opslag gratis og nemt til at sælge din kunst?

TIPS & TRICKS TIL KUNSTNERENPosted by Ole M. Hedeager Sat, April 14, 2018 10:05:27

Hvordan kan du lave mega fede professionelle opslag gratis og nemt til at sælge din kunst?

At få sin kunst til at ”skinne igennem ”… At få den fremhævet og nå ud overkanten (ikke værket selv, men promoveringen ), kan du på bedste og professionelle vis nem, gratis lave! Her snakker vi om forskellige former for opslag til Instagram, Facebook og mange andre medier.

Gå ind på; https://www.canva.com/ her opretter du dig selv som bruger gratis og med en guidet tour er du hurtigt i gang!

God fornøjelse….:)  • Comments(0)//www.unikart.dk/#post11

Er du kunstner og har du nogensinde stået i en situation og haft brug for en tegne reference, i form af en hånd, fod eller ansigt?

TIPS & TRICKS TIL KUNSTNERENPosted by Ole M. Hedeager Wed, April 11, 2018 16:52:10

Er du kunstner og har du nogensinde stået i en situation og haft brug for en tegne reference, i form af en hånd, fod eller ansigt?

Selvfølgelig har du det….især er det irriterende at skulle stå med sin ene hånd foran et spejl eller lignende, når man samtidigt skal tegne.

Samme irritation? Så har jeg løsningen til dig!

HANDY er et kunstnerens referenceværktøj, bestående af en drejelig 3D- hånd med en række forskellige anvendelsesmuligheder til tegning. Det indeholder også flere hoveder du kan rotere og brugerdefineret lys - fantastisk til at få grundlæggende belysning eller vinkelreference! Har du også problemer med fødder? Nå nu er der en mandlig fod til rådighed for at hjælpe dig! Perfekt til tegneserie tegnere og malere!PS; Til; Mobil eller Ipad

Download her; http://www.handyarttool.com/

  • Comments(0)//www.unikart.dk/#post8

Har du som kunstner nogen sinde...?

TIPS & TRICKS TIL KUNSTNERENPosted by Ole M. Hedeager Mon, April 09, 2018 17:32:04

Har du som kunstner nogen sinde siddet i en situation og tænkt dette motiv er perfekt til et maleri eller tegning og kunne ikke rigtig find ud af hvor start og ende på motivet skulle være???

Resultatet er typisk et maleri eller tegning, hvor motivets centrale del skulle havde være mere mod midten eller til venstre…det er ikke rigtig harmonisk.

Jeg har løsningen… en motivfinder! Den er næsten gratis at lave og kan blive en uundværlig del i din tegneskuffe!  • Comments(0)//www.unikart.dk/#post5

Har du ligesom så mange andre kunstnere lyst til, at gå til god gammel dags Croquis tegning for at forbedre dine tegneevner?

TIPS & TRICKS TIL KUNSTNERENPosted by Ole M. Hedeager Fri, April 06, 2018 19:39:15

Har du ligesom, så mange andre kunstnere lyst til, at gå til god gammel dags Croquis tegning for at forbedre dine tegneevner?

Men du opdagede hurtigt, at det var rasende dyrt, modellen håbløs amatør eller undervisningen lå lige om onsdagen, hvor du går til fodbold?

Jeg har løsningen til dig! Professionelle modeller, der kan når du kan og bedst af alt de er næsten gratis!

Se hvordan her;


  • Comments(3)//www.unikart.dk/#post4

At få udstillet sine billeder i et galleri, virkelig måden at tjene penge på?

TIPS & TRICKS TIL KUNSTNERENPosted by Ole M. Hedeager Thu, April 05, 2018 21:46:52

Er du også en kunstner der gerne vil leve af sin kunst og har skrevet til gallerier, der knapt nok gider at svare på dine mails eller ringe tilbage?
Tag ”sagen” i egen hånd, vi lever i en moderne tid og det kræver en moderne tilgang til at sælge og promovere som et galleri ikke er i stand til. Læs min gratis E-bog; Gode råd til den moderne kunstner! Jeg lover dig…den giver dig et nyt syn på det at være kunstner
  • Comments(0)//www.unikart.dk/#post3

Verdens bedst trick til en kunstner til alle tider

TIPS & TRICKS TIL KUNSTNERENPosted by Ole M. Hedeager Wed, April 04, 2018 12:07:57
Prøvet det, at du ikke rigtig kunne få dit billede til at sidde i skabet?
Her er måske løsningen;

  • Comments(0)//www.unikart.dk/#post1